4 Mart 2014 Salı

TURİZME 50 YILDIR DESTEK VERENLER BULUŞTU..

“Meslekte 40 Yılını Geride Bırakan Turizmciler”,TURAD öncülüğünde İstanbul'da biraraya geldi. İşte Başyazarımız Hüsnü Gümüş'ün de sertifika aldığı bu anlamlı buluşmadan renkli kareler ve notlar..

Meslekte 40 Yılını Geride Bırakan, Yıllanmış Turizmcilerin İkinci Buluşması '' İstanbul'da gerçekleşti. Turizm Araştırmaları Derneği-(TURAD) Başkanı Turizm eski Bakanı Bahattin Yücel ve Plantur Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurtoğulları'nın organizasyonu, Konak Oteli'nin sahibi Savaş Gürsel'in ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte yurtiçi ve yurtdışından gelen 100'ü aşkın turizmci birbirleriyle hasret giderdi. 

Turizm eski Bakanı Bahattin Yücel yaptığı açılış konuşmasında turizmin içinden gelerek bu seviyelere ulaşmasına katkıda bulunanlara teşekkürlerini iletirken Türk turizminin gelişimine bilgi, deneyim ve güçleri ile destek verenlerin turizmciler eserlerinin sonuçlarını ve anılarını bir kez daha paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. 

Katılanlara Sertifika Verildi 

Türk turizmini bugünlere getirenlere verilen çınar yapraklı sertifikada yer alan “Turizmde 40 yıl, dile kolay '' cümlesi ise Türk turizmini deneyimleri ve katkıları ile bu günlere getirenler için son derece anlamlı Ellinci yılı kutlamaya çalışan diğer kurumların da örnek alması gereken bir vefa ifadesi olarak değerlendirildi. 

Turizme emek ve destek verenlerin daha sık yapılması arzusunu gündeme getirdikleri bu anlamlı gün için Bahattin Yücel ve Hüseyin Kurtoğulları'na teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder